Questbook

Many guests find it very fine in our guest book to read how the experiences of others were at Casa de Pavo Real. We appreciate it very much if you also want to leave a message.ย Below a few of the comments from our guest book.ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 entries.
Henk en Wiep Henk en Wiep from Larochemillay wrote on 30 March 2020 at 09:59
Wij zijn in maart 2 weken in appartement Casa Pavo Real geweest , we hebben er genoten! Prachtig appartement met twee terrassen,
Mooi ingericht, goede bedden en alles wat je nodig hebt is in ruime mate
aanwezig. Goede restaurants op loop afstand en leuke markten.
We hebben al geboekt voor het volgende seizoen.
Martine en Ron Martine en Ron from Breukelen wrote on 29 March 2020 at 16:46
Beste Gera en Tymon,

Toen wij in december 2019 opeens het aanbod kregen dat wij jullie appartement konden huren, hebben wij na een nachtje slapen, volmondig ja gezegd tegen dit voor ons toch ook, nieuwe avontuur. En ik kan alleen maar zeggen, het was geweldig, het smaakt naar meer.

Begin januari 2020 zaten wij dus opeens voor acht weken in Punta Prima, โ€œCasa Pavo Realโ€. Het appartement ligt prachtig op de vierde etage, met een balkon aan de ene kant en een groot terras een de andere kant.

Beneden zie je aan de linker kant de prachtig onderhouden tuin van het complex met de drie zwembaden en aan de rechterkant een schitterend onderhouden golf baantje, geen woningen dichtbij.

Alles in het appartement is aanwezig, je kan het zo gek niet opnoemen of het is er. De Master Bedroom met grote badkamer. De andere slaapkamer, iets kleiner met daarbij een kleine badkamer met douche, heerlijk voor de logees.

Zeker in de winter is het bijzonder plezierig dat het appartement voorzien is van een tv waar alle Nederlandse zenders gewoon aanwezig zijn, want het was natuurlijk wel januari en februari en โ€™s-Avonds buiten zitten is er echt niet bij. Om een uur of vier-vijf is het gedaan met de warme zon en dan is de aanwezige kachel (via de airco) of de extra elektrische kachel meer dan welkom.

Vlakbij de zee, je ziet haar op een kleine driehonderd meter, tussen de bebouwing door. Ook Nautilus, de horecagelegenheid vlakbij was een dankbare plek om regelmatig naar toe te gaan. Wij hadden veel geluk met de temperatuur. Vele uren, met een temperatuur vaak van boven de 25 graden, mochten wij uitgestrekt op de ligbedden vertoeven die ook aanwezig waren.

De twee markten, op vrijdag in Torrevieja en zaterdag in de buurt waren natuurlijk trekpleisters, maar eveneens bezochten wij natuurlijk de boulevard van Torrevieja, minstens drie kilometer lang. Ook plaatsen als Cartagena met zijn Arena, Murcia met de mooie Kathedraal en Elx met de vele palmen, waren de moeite waard om te bezoeken.

Al met al kijken wij terug op een geweldig verblijf in jullie appartement. Het is zo goed bevallen dat wij voor volgend jaar reeds hebben vastgelegd.

Veel plezier, ook zelf, met jullie mooie appartement.
Ron en Martine